STS se actualizează. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă o nouă versiune a aplicaţiei Check DCC pe Android

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă o nouă versiune a aplicaţiei Check DCC pe Android, actualizarea fiind necesară întrucât au fost realizate modificări la gateway-ul european.

Imaginea articolului STS se actualizează. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă o nouă versiune a aplicaţiei Check DCC pe Android

STS se actualizează. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă o nouă versiune a aplicaţiei Check DCC pe Android

„Actualizarea aplicaţiei a fost realizată de echipa de dezvoltare a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar noua versiune a fost publicată, în urmă cu puţin timp, în Google Play”, precizează STS într-un comunicat.

Aplicaţia Check DCC este disponibilă şi pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS şi în versiunea web, la următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/check-dcc.

Aplicaţia permite verificarea şi validarea certificatelor digitale UE privind COVID, generate atât în România, cât şi în celelalte state interconectate la sistemul informatic european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].