Bătaie cu topoare pe pământul lui Gigi Neţoiu de la Cetate. Ciobanii i-au atacat pe paznicii domeniului

Unul dintre angajaţii lui Gigi Neţoiu a povestit pentru Mediafax incidentele grave care au avut loc astăzi pe domeniul „Comandantului”.

„Noi, angajaţii domnului Neţoiu, rămânem peste iarnă, pentru a asigura paza domeniului. Azi-noapte, mi-a intrat un ţigan din zonă cu caprele, ca să mânânce capetele de vie. Dimineaţă, s-a schimbat tura la pază. Au venit iarăşi ţiganii, au sărit câinii lor, iar oamenii de la pază au fugit cu maşina. Au fost opriţi de ţigani şi bătuţi. Au fost loviţi cu topoarele.

Unul dintre colegii mei a primit lovituri în mână, apoi s-a ascuns în maşină. Le-a fost spartă partea dreaptă a lunetei. Au lovit cu toporul în maşină. Automobilul are partea dreaptă distrusă. Dacă nu se apăra şi nu intra în maşină, colegul meu ar fi fost, probabil, omorât.

Totul s-a întâmplat astăzi (n.r. – duminică, 16 ianuarie), în jurul orei 10.30. Acum, colegii mei sunt la Poliţia Cetate, unde dau declaraţii despre ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Luşu Sîrbu, paznic pe domeniul lui Neţoiu.

Aflat în vacanţă în Maldive, Gigi Neţoiu a fost înştiinţat despre caz şi le-a cerut oamenii săi să meargă la Poliţie, pentru a depune plângere pentru tentativă de omor.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].