Entertainment de carantină. Artistul folk Marius Matache ţine concerte din propria sufragerie

Artiştii independenţi şi care nu au nevoie de un setup foarte complex pentru a-şi transmite mesajul găsesc soluţii pentru a lucra de acasă.

Marius Matache îşi distrează fanii ţinând concerte folk din propria sufragerie. Are nevoie de o chitară, un microfon, un telefon cu care se filmează şi conexiune la internet. În acest mod, muzica lui ajunge în oraşe în care, poate, nu ar fi ajuns, chiar fără carantină.

Luna martie este în mod normal una foarte profitabilă pentru artişti, muzicieni şi nu numai. În această perioadă ar fi avut multe evenimente, în cluburi sau în sălile de concerte. Cel puţin până de Paşte, ar fi fost în plin sezon al cântărilor şi evenimentelor de entertainment.

Măsurile de carantină au anulat evenimentele programate pentru următoarea perioadă. Organizatorii “Awake”, un festival important programat pentru luna august, au anunţat deja că festivalul a fost anulat. Sunt afectaţi nu doar artiştii, ci şi toţi oamenii care lucrează în industria de entertainment, cum ar fi tehnicienii de scenă, sunet şi lumini.

Pentru a putea să câştige în continuare din muzica sa, Marius Matache şi-a îndemnat fanii şi prietenii să se aboneze la profilul său, pe www.patreon.com., o platformă de cowdfunding care permite creatorilor de conţinut să primească de la susţinătorii lor (patroni) un fel de salariu lunar, în schimbul unor prestaţii sau produse recurente (piese, videoclipuri, concerte live etc.).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *