Boala de care suferea primul decedat din cauza COVID-19 pe teritoriul României

Imaginea articolului Primul deces din cauza COVID-19 pe teritoriul României

Primul deces din cauza COVID-19 pe teritoriul României

Potrivit GCS, pacientul de 67 de ani a fost confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi şi a fost transferat în aceeaşi zi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Craiova.

„Pacientul avea afecţiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, au mai transmis reprezentanţii Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit celor mai recente cifre comunicate de GCS, în România era confirmate sâmbătă 367 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate, în timp ce 14 pacienţi erau internaţi la ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *