Ucraineanca Yastremska vrea să câştige la Lyon pentru ţara sa răvăşită de război

Tânăra în vârstă de 21 de ani şi sora ei mai mică, Ivanna, au petrecut două nopţi într-o parcare subterană săptămâna trecută, înainte ca părinţii lor să le trimită din Ucraina cu barca în România şi apoi în Franţa.

Yastremska a fost vizibil afectată după victoria obţinută marţi în faţa româncei Ana Bogdan la turneul WTA 250, dar a declarat că a gestionat mai bine situaţia după victoria de joi, 6-2, 6-3 cu spaniola Cristina Bucsa.

„Astăzi a fost cu siguranţă un pic mai uşor cu emoţiile mele”, a spus Yastremska. „Am putut să le ţin sub control, aşa că sunt foarte mulţumită de asta.

Am încercat să mă recuperez cât mai repede posibil, pentru a mă pregăti pentru meciul de joi şi sunt încă foarte emoţionată, pentru că îmi doresc foarte mult să câştig meciurile pentru ţara mea.

Acest turneu este foarte emoţionant pentru mine, dar sunt foarte fericită cu victoria”, a declarat Yastremska, adăugând că este fericită că se află într-un loc sigur alături de sora ei.

„Mă bucur foarte mult de fiecare punct pe care îl joc aici şi, mai ales cu situaţia pe care o avem acum, mă bucur de o mie de ori mai mult”, a mai spus ea.

„Voi încerca să fac tot posibilul să câştig următorul meci”.

 

În sferturile de finală ale turneului de la Lyon este calificată şi Sorana Cîrstea, care o va întâlni vineri seara pe maghiara Anna Bondar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].