Coronavirus| Un bărbat din Ţara Galilor, prins încălcând ordinul de izolare la domiciliu pentru a-şi procura droguri

Un bărbat din Ţara Galilor a fost prins de poliţie în timp ce încâlca ordinul autorităţilor de izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus, spunându-le poliţiştilor că trenăbuia să iasă din casă pentru că a-şi cumpăra “iarbă”, transmite ITV News.

Imaginea articolului Coronavirus| Un bărbat din Ţara Galilor, prins încălcând ordinul de izolare la domiciliu pentru a-şi procura droguri

Un bărbat din Ţara Galilor a fost prins încălcând ordinul de izolare la domiciliu pentru a-şi procura droguri

Poliţia din South Wales l-a oprit pe bărbatul din Cardiff după ce guvernul le-a recomandat cetăţenilor să-şi părăsească locuinţele doar din motive esenţiale, precum mâncare, medicamente sau pentru a se deplasa la locul de muncă în cazul în care nu se poate lucra de acasă.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor: „Călătoria mea este esenţială. A trebuit să-mi cumpăr iarbă”.

Într-o postare pe Twitter, Poliţia din South Wales a declarat că bărbatul a fost prins făcând o călătorie neesenţială şi pentru deţinere de canabis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *