Ucrainenii susţin că au distrus o navă din Rusia care transporta arme şi personal pe Insula Şerpilor

Reprezentanţii Marinei Militare ucrainene susţin că au distrus o navă a ruşilor din Marea Neagră care transporta arme, muniţie şi personal pe Insula Şerpilor, anunţă Sky News.

Un remorcher rusesc care transporta muniţie, arme şi personal către Insula Şerpilor din Marea Neagră a fost distrus de forţele ucrainene, susţine sursa menţionată.

Se pare că nava transporta un sistem de rachete SAM Tor când a fost lovit. Alte detalii nu sunt cunoscute, iar informaţia nu a putut fi confirmată din surse independente.

Insula Şerpilor este un punct strategic deoarece permite monitorizarea şi controlarea transportului naval în Marea Neagră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].