Putin duce grija Occidentului: Alte sancţiuni ar fi o catastrofă

„Politicile de sancţionare ulterioare din Occident pot duce la consecinţe catastrofale asupra pieţei globale a energiei”, a afirmat preşedintele rus Vladimir Putin, acuzat de Kiev de creşterea instabilităţii în Europa prin exploatarea gazelor.

Imaginea articolului Putin duce grija Occidentului: Alte sancţiuni ar fi o catastrofă

Putin duce grija Occidentului: Alte sancţiuni ar fi o catastrofă

Ucraina a anunţat că fluxurile de gaze ruseşti prin teritoriul său au atins un „minim istoric” luna trecută.

Rusia a redus deja fluxurile către Europa prin conducta Nord Stream – Marea Baltică cu 60% în ultimele săptămâni, invocând probleme tehnice.

Analiştii care critică Moscova au respins explicaţia şi au spus că Rusia încearcă să facă presiuni asupra Occidentului pentru sprijinirea Ucrainei în războiul împotriva Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].