Sârbii au blocat drumurile din nordul Kosovo, iar la Mitrovica se aud sirene de alarmă

Imaginea articolului Sârbii au blocat drumurile din nordul Kosovo, iar la Mitrovica se aud sirene de alarmă

Sârbii au blocat drumurile din nordul Kosovo, iar la Mitrovica se aud sirene de alarmă

Mai mulţi sârbi din nordul Kosovo au blocat drumul principal cu camioane lângă punctul de trecere a frontierei Jarinja, situat în municipiul Leposaviq, transmite Euronews

De asemenea, conform informaţiilor de la sol, în Rudare din Zveçan, drumul principal Priştina-Rashka a fost blocat, scrie Radio Europa Liberă. Satul Rudare este situat la cinci kilometri de Mitrovica.

Potrivit informaţiilor de la sol, pasagerii din Jarinje sunt sfătuiţi să se întoarcă în Serbia, iar oameni cu măşti sunt văzuţi pe autostrăzile din nordul Kosovo.

Între timp, sirenele sunt auzite în Mitrovica de Nord. 

Poliţia din Kosovo a declarat pentru Radio Europa Liberă că în acest municipiu au fost înregistrate sirene, dar nu se ştie încă ce se va întâmpla în continuare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].