A pus coronavirusul extratereştrii de pe Pământ pe fugă? Un vânător de OZN-uri crede că are dovada | VIDEO

Virusul COVID-19 îi determină pe extratereştri să părăsească planeta Pământ, potrivit lui Scott Waring, un cunoscut vânător de OZN-uri.

Imaginea articolului A pus coronavirusul extratereştrii de pe Pământ pe fugă? Un vânător de OZN-uri crede că are dovada | VIDEO

Extratereştrii şi coronavirusul. Cunoscut vânător de OZN-uri: Aşteptaţi-vă ca aceste fenomene să apară mai des în perioada următoare

Într-un clip video publicat pe YouTube, Scott Waring, cel care deţine blogul ET Database, susţine că a văzut, într-un feed live recent de la NASA, o navă de mari dimensiuni care părăsea planeta.

Waring crede că nava a părăsit Terra din cauza epidemiei cauzată de coronavirus. „Dacă este adevărat, trebuie să ne aşteptăm la o creştere a apariţiilor de fenomene OZN, pe măsură ce extratereştrii abandonează bazele subterane şi părăsesc atmosfera Pământului”, spune, în clipul video, vânătorul de OZN-uri.

Clipul video publicat de Waring are peste 52.000 de vizualizări pe YouTube.

Waring a mai făcut „valuri” în trecut. El a susţinut că pe Marte a avut loc un război cu mult timp în urmă, care a dus la dispariţia civilizaţiei, după ce pe Planeta Roşie a fost observat un obiect care semăna cu o ghiulea de tun. El a susţinut că milioane de astfel de sfere au fost trase deliberat în atmosfera planetei, pentru a o distruge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *