Vela, despre românii care vin din Italia şi fac declaraţii false: Vom introduce în chestionar şi rubrica din Codul penal

Imaginea articolului Vela, despre românii care vin din Italia şi fac declaraţii false: Vom introduce în chestionar şi rubrica din Codul penal

Vela: Vom introduce în chestionar şi rubrica din Codul penal, pentru cei care fac declaraţii false

Marcel Vela a spus că a introdus în formularul pe care îl completează pasagerii care se întorc din zone cu epidemie, o clauză în care sunt prezentate măsurile coercitive.

„Vom introduce şi rubrica cu Codul penal, pentru cei care fac declaraţii false. Recunosc că nu am introdus în formular o clauză în care să prezentăm măsurile coercitive, crezând că fiecare cetăţean e responsabil. Dar după cazul de la Sadova şi de mâine (marţi – n.r.) vom face acest lucru. Vor suporta rigorile legii”, a spus ministrul de Interne.

Doi localnici din comuna Sadova, judeţul Dolj, întorşi duminică dimineaţa din Italia, au fost căutaţi cu poliţia pentru a fi controlaţi dacă au coronavirus. Un alt cetăţean din localitate a sunat la 112 şi a alertat autorităţile despre sosirea celor doi. Oamenii au fost găsiţi în scurt timp „la o vodcă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *