Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă: Sprijin financiar pentru mass-media în schimbul derulării unor campanii de informare guvernamentale

Dancu a anunţat că a fost adoptată o hotărâre de Guvern pentru Republica Moldova pentru a aloca 16,15 milioane de lei sub forma unor ajutoare medicale pentru a face faţă epidemiei de coronavirus.

Un alt act adoptat a fost o hotărâre de guvern pentru reorganizarea ministerului Lucrărilor publice, o reducere cu 30% a posturilor de demnitari şi de 25% la nivel de funcţionari. 

Alocarea unor sume de bani de sprijin pentru mass-media pentru susţinerea unor campanii media, după ce industria de presă a fost afectată de reducerea bugetelor de publicitate. 47% din sumă este alocată pentru desfăşurarea de campanii de televiziune, restul de 53% pentru celelalte medii de informare. Va fi o platformă de înscriere a instituţiilor media, în limita bugetului alocat de 200 de milioane lei. 

Şedinţa de Guvern s-a axat pe acordarea unui ajutor medical Republicii Moldova şi pe pregătirea unui raport pe care să-l facă fiecare minister pentru a-l prezenta în faţa Parlamentului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].