Ce a făcut Elon Musk între zilele 29 şi 31 octombrie când românii bănuiau că petrecea la castelul Bran

Pe 29 octombrie, la o zi după ce a preluat conducerea Twitterului, miliardarul era ocupat să-i concedieze pe directorii companiei şi să preseze angajaţii să scumpească abonamentul Twitter Blue la preţul de 20 dolari pentru a stopa spammerii şi conturile false.

În stilul său binecunoscut, făcea glume pe seama foştilor directori de la Twitter pe care i-a concediat, fiind fotografiaţi în timp ce ei cărau cutiile cu obiectele personale.   

 

A postat comentarii în care îşi lăuda eforturile pentru eliberarea platformei de cenzura progresistă cu haştag-urile #SoBrave şi #FreeSpeech

 

 

În aceeaşi zi, a postat un tweet că Pâinea şi produsele de patiserie proaspete sunt unele dintre marile bucurii ale vieţii. 

 

În seara acelei zile s-au răspândit zvonuri în media românească că miliardarul s-ar afla în România, la petrecerea lui Peter Thiel organizată la Castelul Bran. Iar presa românească a considerat că ultima postare a lui Elon Musk privind pâinea şi produsele de patiserie era o referire la pâinea tradiţională braşoveană. 

Numai că miliardarul făcea probabil referire la dezbaterile controversate din SUA privind carbohidraţii şi glutenu,  la certurile dintre nutriţioniştii vegani progresişti care militau împotriva  promovării carbohidraţilor pe Social Media (căci ei consideră carbohidraţii ca fiind  periculoşi pentru sănătatea umană şi propuneau interzicerea acestora în alimentaţie) şi conservatorii americani care erau adepţi ai dietei normale şi care se împotriveau  cenzurii şi limitării libertăţii de exprimare pe reţelele de socializare.  

Certurile sunt vechi de câţiva ani şi se observă într-un tweet din 2018.  

Dezbaterile despre nutriţie sunt, de obicei, încadrate ca sărace în carbohidraţi vs. sărace în grăsimi sau carnivor vs. vegan. O dietă împotriva alteia, scria autorul Alan Levinovitz pe Twitter. 

 

Elon Musk a adăugat un tweet care nu a fost observat de presa românească. Ca orice conservator american, Elon Musk iubeşte carbohidraţii şi nu doreşte limitarea libertăţii de exprimare. 

 În cele din urmă, adevărul că carbohidraţii sunt uimitori  poate fi spus pe această platformă!

La începutul zilei de 30 octombrie, miliardarul a scris: 

Dar Management 201 este un morcov atât de tentant…

 

El a postat o fotografie cu un email pe care l-a primit de la Twitter şi se amuza pe seama cursului de informaţii  elementare în materie de management (în SUA i se spune 101, un argou pentru cursuri introductive). Se amuza pentru că Elon Musk este totuşi afacerist cu aproape 30 ani de experienţă, gestionând şapte companii. 

El a postat un alt tweet în care îşi lăuda angajaţii de la Tesla pentru că au atins un record – cea de-a  20.000-a maşină electrică model Y 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].