Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia de coronavirus din China

Imaginea articolului Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia de coronavirus din China

Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia din China

Epidemia de coronavirus care a lovit China are şi un neaşteptat efect pozitiv. Potrivit weather.com, emisiile de gaze au scăzut substanţial în ultimele două săptămâni.

Conform sursei citate, emisiile de dioxid de carbon au scăzut cu 100 de milioane de tone în ultimele două săptămâni, echilaventul a 6% din emisiile globale. De asemenea, şi emisiile de nitrogen – un alt gaz poluant, au scăzut cu 36% în ultimele două săptămâni.

Studiul a fost realizat de o firmă specializată din Marea Britanie, pe ultimele două săptămâni, în perioada 3-16 februarie. S-au luat drept termen de comparaţie emisiile de gaze din China din ultimii 5 ani.

China se confruntă cu o criză incredibilă în ultimele două luni. Nu mai puţin de 2.700 de persoane au decedat din cauza coronavirusului la nivel mondial. Peste 80.000 de persoane au fost infectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *