ALDE nu va prezenta la Cotroceni o propunere de premier, ci va propune desemnarea unui independent

ALDE nu va prezenta la Cotroceni o propunere de premier, dar va susţine ideea unui premier independent, care să administreze ţara pînă la alegeri, a declarat marţi Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE la Digi 24

Imaginea articolului ALDE nu va prezenta la Cotroceni o propunere de premier, ci va propune desemnarea unui independent

ALDE nu va prezenta la Cotroceni o propunere de premier, ci va propune desemnarea unui independent

Tăriceanu spune că responsabilitattea desemnării unui permieer aparţine PNL şi PSD. „Vom aştepta propunerea preşedintelui”, a spus Tăriceanu, care a precizat că partidul său nu-l va vota pe Ludovic Orban în cazul unei noi desemnări.

Tăriceanu a spus că PNL nu a respectat un acord încheiat cu PNL pentru prevenirea migraţiei parlamentare.

Şeful statului a anunţat că Ludovic Orban şi-a depus marţi seară mandatul de premier desemnat şi că miercuri, de la ora 16.00 la ora 20.00 va avea consultări cu partidele politice şi va lua o decizie pentru nominalizarea unui nou prim-ministru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *