Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

Imaginea articolului Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

Înfrângerea suferită de Cardiff City în faţa celor de la Nottingham Forest, scor 0-1, a fost urmată de o înfruntare dură între jucătorii echipei antrenate de Neil Harris. Imediat după fluierul de final, Leandro Bacuna a părut că i-a băgat degetul în ochi coechipierului său.

Spiritele s-au încins, iar jucătorii au fost separaţi de colegul lor, Will Vaulks, după ce s-au împins şi s-au contrat de mai multe ori.

„În momentele tensionate, nu am nicio problemă cu asta. Nu am nicio problemă cu această pasiune. Ei au intrat la vestiare îmbrăţişaţi”, a spus Neil Harris, potrivit Daily Mail.

Cardiff a pierdut în faţa celor de la Nottingham după o decizie controversată a arbitrului care nu a acordat un penalty.

„Când un arbitru o dă în bară, el merge acasă şi este totul bine. Pentru noi, este al doilea joc la rând în care decizia unui arbitru ne-a costat meciul”, a mai spus antrenorul Neil Harris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *