Confuzie macabră la Câmpulung Moldovenesc. Dosar penal pentru că s-au încurcat persoanele decedate

O confuzie macabră s-a consemnat la  Spitalului Câmpulung Moldovenesc. Cei responsabili au încurcat persoanele decedate astfel că un bărbat din Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, a reclamat că tatăl său  Petru Cramer, era deja îngropat.

La spital, s-a permis unei alte familii să intre în morgă, familie care a luat mortul fără să verifice identitatea cadavrului.  Cosmin Cramer a fost nevoit să facă o plângere la poliţie.

”Joi, după ce au venit cei de la Criminalistică în pădurea unde a murit tata au ajuns şi cei de la pompe funebre, care l-au dus la morga din Câmpulung Moldovenesc. De acolo mi s-a spus că este de serviciu doar un singur medic legist pe toată zona şi voi fi sunat când să vin după tata. Am primit un telefon sâmbătă, iar când am ajuns acolo un medic şi o asistentă mi-au spus că trebuie să mai aştept. Cum stăteam la poartă a venit cineva de la pompe funebre, care mi-a transmis că a apărut o încurcătură, dar că se rezolvă rapid. Apoi a venit şi portarul care mi-a spus că tatăl meu este deja îngropat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc”, a povestit Cosmin Cramer, conform monitorulsv.ro

Cramer s-a deplasat la Poliţie din Câmpulung Moldovenesc, unde a depus plângere, iar suplimentat a mai dat o declaraţie că este de acord cu deshumarea propriului părinte.

Poliţia Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal pe această temă şi în urma cercetărilor se va stabili cine este răspunzător pentru această încurcătură.

Poliţia Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal pe această temă şi în urma cercetărilor se va stabili cine este răspunzător pentru această încurcătură.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].