Ciolacu, despre acuzaţiile privind planul Hrebenciuc-Simion: o tâmpenie, un plan secret ştiut de toţi

Ciolacu, despre acuzaţiile privind planul Hrebenciuc-Simion: o tâmpenie, un plan secret ştiut de toţi

Marcel Ciolacu a spus că procedeul a fost folosit în vremea lui Traian Băsescu.

„Am văzut si eu cum s-a aflat acest plan secret, e secret, dar îl stie toată lumea. E o tâmpenie, acest procedeu s-a folosit când a iesit doamna Eba europarlamentar. (…) În timpul campaniilor electorale apar şi idioţi utili ca să ascunzi incapacitatea ta de a ajunge în turul doi. E o tâmpenie”, a explicat Marcel Ciolacu, la Digi FM.

Liderul PSD a mai spus că nu l-a văzut pe George Simion de câteva luni.

„Cred că prin Parlament când ţipa după mine, cred că sunt luni de zile”, a spus Ciolacu.

Şeful PSD a mai spus că pe Hrebenciuc nu l-a văzut de mai mult timp.

„Cred că avem vreo doi ani de zile de când nu ne-am văzut. De foarte mult timp, dânsul nu e activ în viaţa de partid”, a adăugat Ciolacu despre Hrebenciuc.

Candidatul PSD, Marcel Ciolacu, are cele mai mari şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Pentru al doilea loc se bat mai mulţi candidaţi, inclusiv reprezentanţii AUR şi PNL, George Simion şi Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].