Norbert Maior este liderul provizoriu din Raliul Vâlcii după prima zi

Norbert Maior este liderul provizoriu din Raliul Vâlcii după prima zi

Pe un model Citroen C3 Rally2 de ultimă generaţie, pilotul originar din Braşov, secondat în dreapta de sora sa mai mică, Francesca Maior, are un avantaj de 18,1 secunde în faţa următorului clasat, Andrei Gîrtofan (Skoda Fabia Rally2) şi a fost mai rapid cu 29,2 secunde decât Simone Tempestini (Ford Fiesta Rally3).

Fără nicio experienţă pe o astfel de maşină de top, Maior a fost cel mai rapid atât în antrenamente, cât şi în primele două probe speciale ale zilei de la Vâlcea, desfăşurate la Vidra, în timp ce super speciala din Râmnicu Vâlcea a fost câştigată de Bogdan Cuzma, mai rapid cu 0,2 secunde decât liderul.

„Ne-am simţit extraordinar azi. E un vis devenit realitate pentru noi, să pilotăm o astfel de maşină, iar faptul că suntem lideri, ne dă mai multă încredere pe viitor. Sper să continuăm un parcurs la fel de bun şi duminică, atunci se decide câştigătorul”, a spus Maior după prima zi.

Ultima etapă a sezonului în Campionatul Naţional de Raliuri Betano, Raliul Vâlcii mai programează alte 8 probe speciale duminică, pe o lungime de peste 90 de kilometri, exclusiv pe macadam.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].