Preşedintele Iranului avertizează Israelul cu privire la posibile atacuri viitoare

Preşedintele Iranului avertizează Israelul cu privire la posibile atacuri viitoare

Preşedintele Iranului a avertizat duminică împotriva unor noi atacuri asupra ţării sale, după ce Israelul a ţintit sâmbătă, în primele ore ale dimineţii, situri militare prin lovituri aeriene, relatează Sky News.

Imaginea articolului Preşedintele Iranului avertizează Israelul cu privire la posibile atacuri viitoare

Preşedintele Iranului avertizează Israelul cu privire la posibile atacuri viitoare

Într-o postare pe platforma X, Masoud Pezeshkian a transmis condoleanţe familiilor celor patru persoane ucise în atacuri şi a declarat că Iranul va continua să se apere.

„Duşmanii Iranului ar trebui să ştie că aceşti oameni curajoşi îşi apără fără teamă ţara şi vor răspunde la orice prostie cu tact şi inteligenţă”, a scris el.

Armata israeliană a declarat că atacurile sale au vizat instalaţii folosite de Iran pentru fabricarea rachetelor trase asupra Israelului, precum şi amplasamente de rachete sol-aer.

Iranul a insistat că loviturile au provocat doar „pagube limitate”, presa de stat minimizând impactul acestora.

Ministerul iranian de Externe a emis o declaraţie în care afirmă că „se consideră îndreptăţit şi obligat să se apere împotriva actelor străine de agresiune”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].