A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

Trei astronauţi NASA şi un cosmonaut rus au fost transferaţi la o unitate medicală, în loc să se întoarcă la baza lor din Houston, după ce capsula SpaceX în care se aflau a amerizat vineri. Unul dintre ei a fost internat din cauza unei „probleme medicale”, dar a fost externat sâmbătă, scrie CNN.

Imaginea articolului A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

A fost externat astronautul SpaceX care a fost spitalizat cu o „problemă medicală” după amerizare

Unul dintre astronauţi a rămas vineri la spitalul Ascension Sacred Heart Pensacola din cauza unei „probleme medicale”, în timp ce ceilalţi trei au zburat la Centrul Spaţial Johnson al NASA din Houston după o evaluare a stării lor de sănătate la acelaşi spital, care se află în apropiere de locul de amerizare a capsulei, în Golful Mexic.

Membrul rămas al echipajului a fost externat din unitatea medicală şi s-a întors la Houston sâmbătă, potrivit NASA.

Agenţia spaţială nu a oferit detalii suplimentare despre astronautul care a avut probleme medicale, precizând vineri într-o declaraţie doar că membrul echipajului este „în stare stabilă” şi „sub observaţie, ca măsură de precauţie”.

„Pentru a proteja intimitatea medicală a membrului echipajului, detaliile specifice privind starea sau identitatea persoanei nu vor fi împărtăşite”, a declarat şefa departamentului de ştiri al NASA, Cheryl Warner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].