Probe la viteza de 176km/h pe calea ferată între Sighişoara-Teiuş-Coşlariu

Probe la viteza de 176km/h pe calea ferată între Sighişoara-Teiuş-Coşlariu

Potrivit unui comunicat al companiei CFR SA, luni, pe reţeaua feroviară modernizată de pe Coridorul IV Pan-European s-au desfăşurat probe pentru circulaţia reală a trenurilor cu viteza de 176 km/h.

„Aceste probe confirmă viabilitatea tehnică a procesului de modernizare pe secţiile de circulaţie respective, fiind supuse testării părţile subsistemelor structurale fixe, respectiv: linia de contact, suprastructură şină-traverse-prindere şi lucrări de artă”, transmite compania.

Testele s-au efectuat pe distanţa Sighişoara – Teiuş – Coşlariu.

Pentru efectuarea probelor, Autoritatea de Siguranţă Feroviară – ASFR a emis Autorizaţia temporară operatorului de transport feroviar care a solicitat testul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].