Colin Farrell a participat la Maratonul din Dublin,un eveniment caritabil dedicat unei femei bolnave

Colin Farrell a participat la Maratonul din Dublin,un eveniment caritabil dedicat unei femei bolnave

Emma Fogarty are o formă gravă a unei afecţiuni genetice cunoscută sub numele de piele de fluture. Este o boală dureroasă care constă în lipsa pielii pe anumite porţiuni ale corpului. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, femeia este considerată un exemplu de supravieţuire deoarece medicii le-au spus părinţilor la naştere că este puţin probabil să trăiască mai mult de o săptămână, potrivit Sky News. Acum ea este cea mai longevivă supravieţuitoare din Irlanda cu afecţiunea genetică rară.

Actorul Colin Farrell a participat la Maratonul de la Dublin dedicat femeii şi a contribuit la strângerea a aproape 600.000 de lire sterline. Banii vor ajunge la o organizaţie de caritate care sprijină persoanele bolnave şi la cercetătorii care încearcă să găsească tratamente.

Farrell, în vârstă de 48 de ani, a terminat cursa de 42 de kilometri în patru ore, şase minute şi 45 de secunde. La final, vedeta de la Hollywood a împins căruciorul în care se afla Emma Fogarty spunând despre ea că este o prietenă şi o dovadă de curaj.

Aproximativ 22.500 de alergători au luat parte la Maratonul de la Dublin. Campania umanitară Run To 40 a avut iniţial un obiectiv privind strângerea sumei de 400.000 de euro. Organizatorii au anunţat că s-a depăşit suma de 600.000 de euro şi au modificat obiectivul propunându-şi să ajungă la 1 milion de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].