U Cluj securizează poziţia de lider în Superligă cu o victorie la FC Botoşani

U Cluj securizează poziţia de lider în Superligă cu o victorie la FC Botoşani

Doar Universitatea Craiova poate veni mai aproape, la 5 puncte, dacă va câştiga ultimul meci al etapei, în deplasare la Farul Constanţa.

Gazdele au fost cele care au deschis scorul luni seara, la Botoşani, printr-un şut din afara careului executat de Bodişteanu încă din minutul 4.

Lidera a dominat restul reprizei, având mai multe ocazii la poarta moldovenilor, printre care şi un şut în transversală al lui Ovidiu Popescu.

Egalarea a venit în minutul 45, când Chipciu l-a servit perfect pe Cristea, acesta marcând pentru 1-1 la pauză.

Şi partea secundă a fost dominată de oaspeţi, care au jucat în superioritate numerică din minutul 78, când a fost eliminat Friday pentru un fault nesportiv.

U Cluj a profitat de superioritate şi a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap a lui Miranyan, la două minute după ce a fost introdus în teren, la prima sa atingere de balon, după o fază fixă executată de Nistor, venit şi el de pe bancă (1-2, min. 88).

Cu 8 victorii, 5 egaluri şi o înfrângere, Universitatea conduce cu 29 de puncte clasamentul Superligii şi va întâlni etapa viitoare, pe Cluj Arena, pe Farul Constanţa.

FC Botoşani e pe ultima poziţie, cu 12 puncte, dar cu un meci mai puţin jucat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].