Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

Imaginea articolului Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

„Am achiziţionat viziere, echipamente de protecţie cu mănuşi cu lungimea de peste 30 de cm. S-a creat o procedură la nivelul serviciului de ambulanţă. În plus se foloseşte o metodă foarte eficienţă de dezinfecţia prin nebulizare, toate ambulanţele indiferent la cazurile s-au intervenit sunt dezinfectate o dată la 12 ore, iar dacă se pune problema unui caz de coronavirus se dezinfectează imediat, după ce se scapă e echipamentul de protecţie folosit în gestionarea bolnavului. Pentru orice caz identificat e anunţat medicul. Sunt foarte multe persoane car esună să ceară informaţii. De azi s-a introdus un Tel Verde, probabil că vor suna persoane începând de azi la acest telefon. Toate persoanele care sună şi spun că vin dintr-o zonă de risc, li se iau toate datele şi izolarea voluntară se face la domiciliu. Vorbim de acele persoane care provin din zone de risc”, a spus Alis Grasu, la Comandamentul organizat, joi de Primăria Bucureşti.

Alis Grasu a mai spus că vor fi luate toate măsurile pentru a proteja personalul medical al Serviciului de Ambulanţă.

„Nu avem probleme în acest moment în ceea ce priveşte reticenţe la astfel de cazuri. Toată lumea a înţeles şi se comportă firesc. Stocurile de protecţie şi dezinfectaţi sperăm să ne ajungă până vor fi făcute achiziţiile de Ministerul Sănătăţii”, a adăugat Grasu, în acest context.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *