Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 67. Mai multe explozii cuprind teritoriul Ucrainei. Ruşii atacă sol-aer cu rachete, bombe şi drone

UPDATE 07:00 Alerta de raid aerian declanşează în cea mai mare parte a Ucrainei

Rusia ar putea încerca să lovească Ucraina cu până la o sută de rachete. Biroul prezidenţial a cerut cetăţenilor să nu ignore sirenele raidurilor aeriene.

Deja mai multe explozii au fost raportate în Kiev. Chiar dacă apărararea aeriană a Ucrainei este la lucru, administraţia militară a oraşului Kiev a cerut locuitorilor să rămână în adăposturi.

UPDATE 03:00 Rusia atacă Orikhiv din regiunea Zaporizhzhia.

Forţele ruse au bombardat oraşul din prima linie Orikhiv, regiunea Zaporizhzhia, distrugând o staţie de pompieri, a anunţat Serviciul de Stat pentru Urgenţe.

UPDATE 00:15 Explozii raportate la Pavlohrad, regiunea Dnipropetrovsk

Primarul Pavlohrad, Anatoli Vershina, a raportat mai multe explozii care au putut fi auzite în localitatea situată la 75 de kilometri est de capitala regională Dnipro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].