CFR Cluj anunţă despărţirea de Dan Petrescu

Conducerea clubului CFR Cluj a anunţat joi după-amiază într-un comunicat despărţirea de antrenorul Dan Petrescu, care încheie al treilea mandat pe banca ardelenilor.

„Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înţelegere privind încetarea amiabilă a contractului.”, se spune în comunicat.

„Îţi mulţumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea şi profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuţia decisivă pe care ai avut-o în câştigarea ultimelor 5 titluri şi a tuturor performanţelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani.
Îţi dorim multă baftă mai departe!”

Dan Petrescu a antrenat la CFR Cluj în trei prioade distincte: iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020 şi august 2021 – iulie 2023.

Trofeele din palmaresul lui Dan Petrescu sunt cinci titluri de campion al României, trei Supercupe ale României, câte o Cupă a României, Rusiei şi Chinei şi o promovare în Prima Ligă a Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].