Războiul din Ucraina, ziua 524. Rusia bombardează, Ucraina ripostează. Moscova este atacată cu drone

 

 

 

Ştirea iniţială – Rusia bombardează, Ucraina ripostează 

Rachetele ruseşti au lovit luni un complex de apartamente şi o clădire universitară din oraşul Kryvyi Rih din centrul Ucrainei, ucigând patru persoane şi rănind alte 53.  O fetiţă de 10 ani s-a numărat printre cei ucişi, au spus oficialii.

 

Exploziile au prins locuitorii sub dărâmături, a declarat ministrul de Interne al Ucrainei.

 

Azi noapte,  forţele ruse au atacat Harkov cu drone de fabricaţie iraniană, rănind o persoană.

 

Ucraina ripostează. Liderul instalat de Rusia al regiunii parţial ocupate Doneţk a declarat luni că cel puţin două persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite de bombardamentele ucrainene în capitala regiunii deţinută de Rusia.

 

Denis Pushilin a raportat că oraşul Doneţk a fost bombardat de mai multe ori şi că un autobuz a fost distrus. Televiziunea de stat rusă a arătat pompierii care lucrează la locul exploziei, precum şi oameni răniţi trataţi de medici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].