FOTO Cum arată ceasul Billionaire Ashoka, în valoare de 18 milioane de dolari, creat de Jacob & Co

Jacob & Co a lansat ceasul Billionaire Ashoka: un accesoriu cu diamante de 189 carate în valoare de 18 milioane de dolari.

Cea mai recentă creaţie Jacob Arabo utilizează diamantele ASHOKA, numite după legendarul războinic din secolul al III-lea şi unul dintre cei mai mari împăraţi ai Indiei, regele Ashoka Maurya.

Mai puţin de 1% din diamantele brute au potenţial de a deveni Ashoka, motiv pentru care s-a creat doar un exemplar al ceasului. Acesta nu poate fi duplicat datorită diamantelor exclusive.

Întregul ceas, inclusiv carcasa, brăţara şi încuietoarea, este acoperit cu 62 de faţete cu diamante Ashoka, tăiate cu precizie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].