Eugen Tomac: Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR

Liderul PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, a respins, marţi, acuzaţiile potrivit cărora candidatura lui Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea la alegerile locale şi i-a acuzat pe liderii USR că nu şi-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală.

”Miza PMP pentru alegerile din Bucureşti. În primul rând, îi invit pe toţi cei care ne acuză nejustificat să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce nu şi-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că PMP şi-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus.

”PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care şi-a asumat această candidatură, impunând totodată condiţia de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligaţi să mergem cu cei mai buni candidaţi la Primăria Capitaliei şi la sectoare, pentru că nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti PSD”, a conchis liderul PMP.

 Eugen Tomac a anunţat că Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Fostul preşedinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP să aibă în vedere candidatura sa la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianţa PNL-USR în Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].