Podul prăbuşit din Baltimore: Cadavrele a doi muncitori, recuperate din apă

Oficialii au recuperat trupurile a doi dintre muncitorii dispăruţi care se aflau pe podul din Baltimore când acesta s-a prăbuşit, a declarat şeful poliţiei statului Maryland.

Imaginea articolului Podul prăbuşit din Baltimore: Cadavrele a doi muncitori, recuperate din apă

Podul prăbuşit din Baltimore: Cadavrele a doi muncitori, recuperate din apă

Colonelul Roland L. Butler Jr. a declarat că scafandrii au găsit o camionetă roşie sub apă. „Scafandrii au recuperat două victime ale acestei tragedii prinse în vehicul”, a declarat Butler, potrivit CNN.

El a precizat că poliţia statului Maryland a anunţat familiile celor găsiţi. Este vorba de doi bărbaţi, unul din Mexic şi unul din Guatemala.

Butler Jr. a confirmat că ambii bărbaţi lucrau pentru compania de construcţii. Unul dintre ei a fost identificat după permisul de conducere din buzunar, iar celălalt după amprentele digitale, a spus el.

O navă de marfă s-a izbit marţi dimineaţă de podul cu patru benzi din portul american Baltimore. Vaporul şi-a pierdut propulsia, a emis un apel de urgenţă şi a încercat a aruncat ancora, au anunţat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].