Platforma X a fost blocată în Pakistan din motive de securitate

Imaginea articolului Platforma X a fost blocată în Pakistan din motive de securitate

Platforma X a fost blocată în Pakistan din motive de securitate

Ministerul de Interne al Pakistanului a anunţat miercuri că a ordonat blocarea temporară a platformei de socializare X în februarie din motive de securitate naţională. Ministerul a confirmat astfel infornaţiile care au circulat în spaţiul public.

Numeroşi utilizatori din Pakistan au raportat probleme în utilizarea X, la jumătatea lunii februarie. Atunci, autorităţile nu au făcut niciun anunţ oficial.

„Este foarte pertinent să menţionăm aici că eşecul Twitter/X de a adera la directivele legale ale guvernului pakistanez şi de a răspunde preocupărilor cu privire la utilizarea abuzivă a platformei sale a necesitat impunerea unei interdicţii”, scrie într-un document analizat de Reuters.

Compania X nu a comentat incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].