Guardiola, antrenorul lui Manchester City, nu are regrete după eliminarea din sferturile UCL

Real Madrid a eliminat-o pe City la loviturile de departajare, miercuri seara, în manşa a doua a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

“Felicitări lui Real Madrid, se apără atât de bine, incredibil”, a spus Guardiola. “Noi am făcut totul. Nu am niciun regret în legătură cu ceea ce am făcut. Defensiv, ofensiv, am jucat excepţional în toate departamentele, în toate, şi din păcate nu am putut câştiga, aşa că asta este”, a mai arătat antrenorul spaniol, potrivit Reuters.

În ciuda faptului că a dominat meciul, cu 33 de şuturi faţă de opt ale madrilenilor şi 18 cornere faţă de unul singur al oaspeţilor, Manchester City nu a reuşit să se impună. Partida s-a încheiat 1-1, a fost 4-4 la general şi s-a trecut la lovituri de departajare, iar City a părăsit competiţia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].