Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, joi, că din cauza unei noi avarii produse la Magistrala I Sud cu diametrul de 800mm, în zona străzii Vulcanei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă către un număr de aproximativ 100 de blocuri va fi sistată până în data de 21 aprilie 2024”, potrivit unui comunicat.

Termoenergetica precizeaqză că au fost deja începute în regim de urgenţă manevrele tehnice de închidere, de golire, precum şi cele de aerisire şi urmează să fie realizate sudurile pentru reparaţia avariei.

„Vă reamintim că în cursul acestei săptămâni pe aceeaşi porţiune de conductă s-a produs o altă avarie. Reţeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1984, având peste 40 de ani de utilizare”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].