Emma Răducanu continuă seria succeselor pe zgură cu o victorie în faţa Lindei Noskova

Răducanu a început în forţă disputa, câştigând primul set fără să piardă vreun game. Jocul a fost mult mai disputat în cel de-al doilea, dar, în cele din urmă, ea s-a impus şi şi-a asigurat un loc în sferturi, unde o va înfrunta pe poloneza Iga Swiatek, actualul număr unu mondial.

Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală ale evenimentului după ce a trecut în două seturi de belgianca Elise Mertens, cu scorul de 6-3, 6-4.

Răduanu a fost adesea considerată una dintre cele mai bine cotate jucătoare care evoluează în prezent la simplu feminin. Ea a intrat în scenă în 2021, când a câştigat US Open după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez din Canada în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3.

De atunci, Răducanu s-a confruntat cu probleme de formă fizică. Din acest motiv, ea a ratat trei din cele patru turnee de Grand Slam din sezonul 2023.

Jucătoarea de origine română a revenit la forma fizică completă la începutul acestui an şi, recent, a jucat un rol cheie în a ajuta Marea Britanie să obţină un loc în finala Cupei Billie Jean King, după ce a învins Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].