Războiul din Ucraina, ziua 787. Ucraina a atacat cu drone în fieful ruşilor, la Belgorod / Un jurnalist rus, corespondent de război, ucis în Zaporojie

Jurnalistul rus Semion Eremin a murit într-un atac cu dronă în regiunea Zaporojie

Semion Eremin, corespondent de război pentru ziarul rus Izvestia, a fost ucis vineri de o lovitură cu drone în sud-estul Ucrainei. Ziarul a relatat că Eremin, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza rănilor suferite când o dronă a făcut o a doua trecere peste zona în care raporta evenimente din regiunea Zaporojie. Eremin transmisese de pe fronturile mai fierbinţi din regiunile de est ale Ucrainei în timpul războiului de 25 de luni, inclusiv din Mariupolul asediat de trupele ruse timp de aproape trei luni în 2022, precum şi din Marinka şi Vuhledar, oraşe aflate în centrul unor lupte grele.

Dronele ucrainene au lovit satul Poroz din regiunea Belgorod din Rusia

Doi morţi într-un atac cu dronă ucraineană în regiunea rusă Belgorod. Acest lucru a fost anunţat de guvernatorul regiunii Viacheslav Gladkov. „Satul Poroz, districtul urban Graivoronski, a fost atacat de forţele armate ucrainene, folosind drone”, a scris el pe Telegram. „În urma eliberării a două dispozitive explozive, o clădire rezidenţială privată a luat foc, Doi civili: o femeie întinsă cu un femur fracturat şi un bărbat care avea grijă de ea, au reuşit să fugă din casa cuprinsă de flăcări”, a adăugat el

Ucraina: Un atac cu dronă ucraineană a ucis două persoane în Rusia

Un atac cu dronă ucraineană a ucis două persoane în regiunea Belgorod din Rusia. Acest lucru este raportat de surse locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].