Bărbatul care şi-a dat foc în faţa tribunalului unde are loc procesul lui Trump a murit

Maxwell Azzarello a fost declarat decedat în spital. Nu a fost precizată ora decesului.

Azzarello, în vârstă de 30 de ani, din St Augustine, Florida, a aruncat în aer broşuri cu teorii ale conspiraţiei, înainte de a-şi da foc într-o zonă de protest desemnată pentru manifestanţii pro şi anti-Trump, vineri.

Poliţiştii şi civilii au alergat spre el şi au încercat să stingă flăcările folosind haine şi extinctoare.

Patru ofiţeri de poliţie au suferit răni minore din cauza expunerii la foc, au declarat autorităţile.

Şeful detectivilor din cadrul poliţiei din New York, Joseph Kenny, a declarat reporterilor: „Broşurile par a fi de propagandă, aproape de tipul unei teorii a conspiraţiei.

Unele informaţii cu privire la o schemă Ponzi şi la faptul că unele dintre institutele noastre locale de învăţământ sunt faţade ale mafiei. Aşadar, este vorba de o mică teorie a conspiraţiei”.

În procesul fostului preşedinte american, Trump este acuzat de plăţi pentru a cumpăra tăcerea unei foste actriţe de filme pentru adulţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].