Salvamont caută un bărbat de 37 de ani a dispărut de şase zile pe munte

Salvamont caută un bărbat de 37 de ani care a plecat, în urmă cu 6 zile, din Piteşti, spunându-le prietenilor că „pleacă pe munte” şi nu se ştie nimic despre el.

Imaginea articolului Salvamont caută un bărbat de 37 de ani a dispărut de şase zile pe munte

Sursa foto: Facebook/Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

„Salvamont România vă solicită sprijinul privind eventuale informaţii privind persoana din imagine care a plecat, acum 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor că <pleacă pe munte> , fără nici un alt detaliu”, transmit salvatorii montani.

Potrivit acestora, până în prezent nu ştie nimeni nimic de el.

„Am aflat de la prieteni că şi-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort şi alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice info este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva. Nume: Mihai Ioan Alexandru, vârsta 37 ani din Drăgăşani , Olt”, se arată în finalul mesajului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].