Bulgaria a confiscat heroină în valoare de aproape 8,5 milioane de euro într-un camion care se îndrepta din Iran spre Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura de droguri la 8,5 milioane de euro, potrivit AP.

Camionul a fost confiscat la punctul de control Kapitan Andreevo de la graniţa cu Turcia, a declarat sâmbătă procurorul regional din Haskovo, Ivan Stoyanov. Se crede că drogurile proveneau din Iran şi erau destinate distribuţiei în unele dintre cele 27 de naţiuni ale Uniunii Europene, a declarat acesta

Şoferul turc al camionului a fost reţinut şi ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de acuzaţii de trafic de droguri.

Bulgaria, care se află pe o rută a drogurilor din Orientul Mijlociu către Europa de Vest, a luat măsuri semnificative în ultimii ani pentru a preveni traficul de droguri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].