Ciucă: Ne concentrăm pe Planul pentru Bucureşti. Candidatul nostru este Sebastian Burduja

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, marţi, că Sebastian Burduja este candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Nicolae Ciucă susţine că Sebastian Burduja „va fi cea mai bună alternativă la actualul primar”.

„De astăzi, ne concentrăm pe Planul pentru Bucureşti şi pe modul în care putem îmbunătăţi viaţa în Capitală. Candidatul nostru este Sebastian Burduja, preşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, un om politic al noii generaţii, capabil, care cunoaşte foarte bine Bucureştiul şi problemele sale, are experienţă în funcţii executive înalte şi va fi cea mai bună alternativă la actualul primar”, a scris, marţi, pe Facebook, liderul PNL.

Anunţul vine după ce coaliţia a decis ca cele două partide să participe cu candidaţi separaţi la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu a anunţat, tot marţi, că Gabriela Firea este candidatul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].