Djokovic se descurcă şi singur pe final de carieră. Sârbul, fără antrenor după 20 de ani de profesionism

Câştigătorul a 24 de titluri de Mare Şlem a pus capăt luna trecută unui parteneriat de cinci ani cu antrenorul croat Goran Ivanisevic, după ce a fost eliminat în turul al treilea la Indian Wells.

Fostul număr unu mondial la dublu, Nenad Zimonjic, a fost alături de sârb la Mastersul de la Monte-Carlo la începutul acestei luni, dar jucătorul de 36 de ani ia acum în considerare să continue singur în această etapă de final a carierei sale în tenis.

„Mă gândesc dacă ar trebui sau nu să am antrenor”, a declarat luni Djokovic. „M-am simţit foarte bine cu Zimonjic… discutăm să continuăm. Să vedem, voi lua o decizie în perioada următoare”.

„Nu e ca şi cum aş crede că nu am deloc nevoie de un antrenor. Cred că întotdeauna este valoros să ai acea echipă de calitate… Dar cred că sunt în etapa carierei mele în care îmi pot permite să mă gândesc poate că a nu avea antrenor este şi asta o opţiune.”

Djokovic a confirmat, de asemenea, că va lipsi de la Madrid Open. „Îmi pregătesc corpul pentru a fi pregătit în special pentru Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi US Open. Acesta este cel mai important bloc al anului pentru mine.

„Intenţionez să joc la Roma. Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine, începutul – încă îmi găsesc cel mai bun nivel de tenis. Sper că asta poate veni tot la Roland Garros”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].