Cetăţenii din Tadjikistan, avertizaţi de autorităţi să nu călătorească în Rusia

Imaginea articolului Cetăţenii din Tadjikistan, avertizaţi de autorităţi să nu călătorească în Rusia

Cetăţenii din Tadjikistan, avertizaţi de autorităţi să nu călătorească în Rusia

Biroul de Externe din Tadjikistan i-a sfătuit pe toţi cetăţenii să „se abţină temporar” de la călătoriile în Rusia, potrivit Sky News.

Organizaţiile pentru drepturile omului au raportat o creştere îngrijorătoare în Rusia a prejudecăţilor faţă de oamenii din Asia Centrală, după atentatul terorist din sala de concert din Moscova din 22 martie.

Gruparea teroristă islamistă Statul Islamic Khorasan (IS-K) a revendicat atacul în care au fost ucise cel puţin 130 de persoane.

Toţi cei patru bărbaţi înarmaţi acuzaţi sunt din Tadjikistan.

Sâmbătă, a 12-a persoană, tot cetăţean tadjic, a fost reţinută în legătură cu atacul terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].