Avioanele israeliene au lovit mai multe clădiri din Gaza

Imaginea articolului Avioanele israeliene au lovit mai multe clădiri din Gaza

Avioanele israeliene au lovit mai multe clădiri din Gaza

Cel puţin 20 de palestinieni au murit în urma atacurilor aeriene israeliene asupra a trei case din oraşul Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, au declarat luni medicii, potrivit Reuters.

În oraşul Gaza, în nordul Fâşiei Gaza, avioanele de război israeliene au lovit două case, ucigând cel puţin patru persoane şi rănind mai multe, au declarat oficialii din domeniul sănătăţii.

Loviturile de la Rafah, unde peste un milion de oameni caută refugiu, au avut loc cu câteva ore înainte ca Egiptul să găzduiască lideri ai grupării islamiste Hamas pentru a discuta despre un acord de încetare a focului cu Israelul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].