Fiica cea mare a cuplului Beyoncé şi Jay-Z, Blue Ivy, debutează în lumea filmului

Blue Ivy Carter este pe cale să-şi facă debutul în actorie alături de mama sa, Beyoncé, în prequel-ul următorului film „Regele Leu” (Mufasa: The Lion King), scrie TMZ.

Disney a confirmat rolul ei ca vocea lui Kiara, fiica lui Simba şi Nala, în filmul live-action.

În timp ce vocea ei nu a fost prezentată în teasere, Blue Ivy va juca un rol central în povestea filmului, care se învârte în jurul originii tatălui lui Simba, Mufasa.

Distribuţia îi include, de asemenea, pe Seth Rogen, Billy Eichner şi John Kani, alături de Aaron Pierre, Kelvin Harrison Jr. şi Tiffany Boone.

Acesta marchează primul rol major al lui Blue Ivy pe marele ecran, urmând colaborarea sa anterioară cu Beyoncé pe hitul „Brown Skin Girl”. Ca fiica a două legende muzicale, viitoarea carieră a lui Blue Ivy este indiscutabilă, iar intrarea ei în industria filmului este foarte anticipată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].