Câştigătorul unui premiu loto de 1,3 miliarde de dolari are cancer şi caută „un medic bun”

Cheng „Charlie” Saephan, un tată cu doi copii din Portland, Oregon, a câştigat jackpot-ul împreună cu soţia sa şi o prietenă. Al patrulea cel mai mare premiu din istoria loteriei americane va fi împărţit între cei trei. Bărbatul care suferă de cancer a anunţat că îşi va folosi banii pentru a găsi un medic bun.

„Voi putea să-mi asigur familia şi sănătatea”, a declarat bărbatul într-o conferinţă de presă, potrivit Sky News.

Saephan a povestit cum s-a ajuns la marele premiu. El a intrat într-un magazin împreună cu prietena sa care a contribuit cu 100 de dolari la cumpărarea tichetului.

După ce au cumpărat biletul, femeia s-a fotografiat şi a trimis, în glumă, mesajul: „Suntem miliardari”.

A doua zi, ei au aflat că au câştigat marele premiu. Bărbatul a mai dezvăluit că şi-a dorit foarte mult să câştige la loterie pentru a-şi permite tratamente medicale scumpe.

Saephan şi soţia sa vor lua jumătate din sumă, iar restul va fi al prietenei lor. Deoarece au dorit să încaseze premiul pe loc şi nu în rate, ei vor primi 422 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].