O femeie din Ucraina, în vârstă de 98 de ani, a parcurs o porţiune de 10 km, bombardată de ruşi

Femeia locuia într-o localitate din Doneţk care a fost ocupată de ruşi. Ea a fugit şi a încercat să ajungă în zonele controlate de Kiev, potrivit Reuters.

Femeia a povestit că nu a avut mâncare şi apă. Ea s-a folosit de un băţ de lemn şi a fost îmbracată cu o haină mult mai mare decât mărimea ei.

În final, femeia a fost descoperită de armata ucraineană care a dus-o într-un adăpost, a anunţat Ministerul de Interne. Ea le-a povestit militarilor că a pierdut tot ce a avut, mai puţin ţara.

„Am supravieţuit acelui război (Al Doilea Război Mondial) şi supravieţuiesc acestui război (…) Casele ard şi copacii sunt dezrădăcinaţi. Am rămas fără nimic. Dar mi-am lăsat Ucraina pe picioare”, a spus femeia..

Ucrainenii nu au spus când a fost descoperită femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].