Luis Enrique, despre returul cu Borussia Dortmund: Vom avea fanii de partea noastră

Antrenorul Luis Enrique speră că fanii echipei vor face diferenţa în returul semifinalei Ligii Campionilor, când PSG va încerca să răstoarne scorul de 1-0 cu Borussia Dortmund, săptămâna viitoare.

Imaginea articolului Luis Enrique, despre returul cu Borussia Dortmund: Vom avea fanii de partea noastră

Luis Enrique, despre returul cu Borussia Dortmund: Vom avea fanii de partea noastră

Niclas Fuellkrug de la Dortmund a marcat un gol în prima repriză a turului, miercuri, şi a asigurat victoria în faţa oaspeţilor de la PSG.

În timp ce PSG a învins Barcelona în sferturi şi Real Sociedad în optimi, jucând de fiecare dată returul în deplasare, Luis Enrique ştie că fanii de acasă ar putea fi cruciali pentru a ajunge în finala de pe Wembley de la 1 iunie.

„Am văzut un meci echilibrat, cu două echipe care joacă un fotbal bun atunci când au mingea”, a declarat Luis Enrique la conferinţa de presă de miercuri, potrivit Reuters.

„În ultimele două runde, ei au avut meciul de acasă ca al doilea meci, în timp ce pentru noi a fost invers. Acum este un scenariu diferit şi nou, vom avea publicul de partea noastră”, a spus antrenorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].