„Suntem siguri că ne vom califica”. Promisiunea lui Kylian Mbappé

Atacantul PSG Kylian Mbappé a vorbit duminică despre ambiţiile sale înainte de meciul de marţi din returul semifinalei Ligii Campionilor împotriva Borussiei Dortmund.

Întrebat dacă meciul de marţi „va merge bine”, Kylian Mbappé a răspuns afirmativ. „Cred, cred că da. Mă pregătesc deja. Există jucătorul şi omul. Omul trebuie să se pregătească şi îl ajută pe jucător să se pregătească pentru a participa la un astfel de eveniment”.

Kylian Mbappé a recunoscut că simte multă presiune pe umeri înainte de meciul retur cu Dortmund. „Este normal, deoarece este în joc un loc în finala Ligii Campionilor, ceea ce nu este puţin lucru. Mai ales dacă ne gândim la palmaresul clubului în competiţie. Suntem conştienţi de presiune, dar grupul este extrem de calm. Suntem încrezători şi suntem siguri că vom reveni de la acest scor şi ne vom califica în finală”.

Întrebat despre celelalte două turnee majore care îl aşteaptă, Euro din Germania (14 iunie – 14 iulie) şi Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august), atacantul parizian a reiterat prioritatea sa actuală. „Poziţia mea cu privire la Jocurile Olimpice nu s-a schimbat”, a spus Mbappé, care declarase deja că doreşte să participe la Jocurile Olimpice cu echipa olimpică a Franţei în această vară. „Dar adevărul este că nu la asta mă gândesc. Concentrarea mea actuală este Paris Saint-Germain. În acest moment, nu mă gândesc prea mult la Jocurile Olimpice”, a mărturisit Mbappé, conform Le Parisien.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].