„Dacă eşti orb, ai un baston alb. Dacă avem VAR, folosiţi-l!”. Bölöni, furios pe deciziile arbitrilor

Clubul se află pe loc de baraj, iar o victorie cu Rennes i-ar fi permis să rămână la egalitate de puncte (dar cu un golaveraj inferior) cu Le Havre AC. Şi, pentru 73 de minute, s-a părut că Metz era aproape de a atinge acest obiectiv şi de a menţine presiunea asupra lui Le Havre.

Cu toate acestea, o serie de decizii de arbitraj controversate au pus capăt definitiv luptei lui Metz, iar cu două meciuri rămase de disputat, va trebui să câştige ambele partide pentru a avea şanse de a-şi asigura prezenţa în Ligue 1 pentru sezonul viitor, o sarcină deloc uşoară, pentru că va primivizita campioanei Paris Saint-Germain în ultima etapă.

„Aceste decizii nu ar trece nici măcar în fotbalul amator” – Laszlo Bölöni

Supărarea lui Bölöni pe arbitru a fost exprimată în timpul conferinţei de presă de după meci: „Nu ştiu dacă să ţip, să plâng sau să râd. Nu pot să comentez. Oare chiar am de gând să vorbesc cu voi şi să spun ce simt, ce am în suflet? Pentru că, dacă fac asta, îmi voi cumpăra imediat un bilet pentru a merge la comisia de disciplină”.

Managerul român, citat de getfootballnewsfrance.com a continuat: „Aceste judecăţi nu ar trece nici măcar în fotbalul amator. Nu este uşor să arbitrezi şi, de obicei, atunci când dau o hotărâre este de înţeles. Dar când cineva este orb – şi nu mă refer la cineva în mod special – are un baston alb. Dacă avem VAR, folosiţi-l!”, a mai spus Bölöni, antrenorul român curtat intens de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pentru o poziţie în conducerea tehnică a covăsnenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].