Căpitanul Virgil van Dijk vrea să rămână la Liverpool după plecarea lui Klopp

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a declarat că este fericit la clubul din Premier League şi că vrea să facă parte din tranziţie după plecarea managerului Jurgen Klopp.

Contractul jucătorului în vârstă de 32 de ani expiră la finalul sezonului 2024-2025, iar presa britanică a relatat că internaţionalul olandez este o ţintă pentru Borussia Dortmund.

După ce Klopp şi-a anunţat plecarea în ianuarie, Virgil van Dijk a declarat că nu este sigur de viitorul său, dar acum se pare că apărătorul va rămâne la club, relatează Reuters.

“Acum ne concentrăm pe ultimele două meciuri şi apoi clubul se va concentra pe cine este noul antrenor. Va fi o tranziţie, iar eu fac parte din ea”, a declarat Virgil van Dijk. ”Sunt foarte fericit aici, iubesc clubul şi se vede şi asta. Este deja o mare parte din viaţa mea”, a mai spus van Dijk.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].